villalejardin.nlVilla Le Jardín

Bed and Breakfast

Welkom bij villalejardin.nl

Villa Le Jardín Bed and Breakfast is de eerste B&B met een botanische tuin in Nederland. De botanische tuin heeft een grote verscheidenheid van bomen, bloemen en planten van over de hele wereld met een oppervlakte van 2200 vierkante meter en woongenot. De B&B met de botanische tuin zelf bevindt zich in een klein weelderig dorpje in Oude Pekela.

De tuin en de Spaanse Finca’s geven het gevoel van op vakantie te zijn. De hoofdtuin heeft zicht op de twee Spaanse Finca’s met ieder een eigen ingang en patiotuin. De botanische tuintjes van de huisjes geven rust, hier kun je heerlijk zonnen of in gedachten staren naar de planten. De openslaande deuren in de slaapkamer geven het gevoel van in de open lucht te slapen. Vooral als het in de zomer tegen een hittegolf aanzit, is het heerlijk om de deuren open te zetten. Vanuit je slaapkamer loop je meteen je patio tuin in met ingerichte tuinmeubels in dezelfde stijl als  het huisje.

Let op; zodra je de sleutel van je huisje omdraait en de deur gaat open zul je verbaasd zijn dat de Spaanse elementen van de tuin verdwenen zijn en verruild worden voor Cubaanse of Balinese stijl. Er zijn dus twee mogelijkheden;  of je kiest voor de Balinese (Nederland/Indië) inrichting, maar het kan ook zomaar zijn dan je voor de inrichting van het land Cuba gaat. Daar staat de tijd stil net als in Havana, ook dat is terug te zien aan de inrichting. De tijd stil laten staan is de kracht om de sfeer te proeven van beide landen.

In 1879 is de villa gebouwd met een aanbouw van 2 Spaanse Finca’s. Zodra je de groene deur met palmboom opendoet, bevind je je in een andere wereld.

Laat je verrassen en geniet van de mediterrane tuin en rustgevende ontvangst van je huisje.

Vanaf €85,- per nacht inclusief ontbijt.

Bekijk de tarieven

Hond mee

Ontbijt & lunch

Fietsen mee?

In- & uitchecken

Spaanse Finca's

Reviews

Angela Bünden

★★★★★ Sehr liebevoll und individuell eingerichtete Unterkunft und sehr nette Gastgeberin. Das Frühstück war sehr abwechslungsreich. Absolut empfehlenswert.

Lees verder

Gregory en Pascal

★★★★★ Heel leuk en creatief in Caribisch en Indonesische stijl ingericht. Mooie appartementjes voor die prijs. Een eigen terras en

Lees verder

Nadia en Marloes

★★★★★ Zeker voor herhaling vatbaar Kleurrijke accommodatie..mooie tropische sfeer…zeker een aanrader. En veel privacy.(Was heel blij dat er Netflix op

Lees verder